'DHL-bezorger' overvalt 86-jarige man in Zundert

18 januari 2016 om 19:15
nl
De politie is nog steeds op zoek naar de mannen die vorig jaar in april het huis van een bejaarde man in Zundert binnendrongen. De 85-jarige bewoner deed open, omdat de bel ging. Hij dacht dat er een pakje werd afgeleverd. In plaats daarvan stapten twee mannen met bedekte gezichten binnen.
Profielfoto van van der Linden Sid
Geschreven door
van der Linden Sid

In de vroege ochtend van 14 april zit een 85-jarige man aan de koffie met zijn visite, een 73-jarige buurman. Als de bel gaat, loopt de man naar de voordeur. Er staat een man voor de deur die zich voordoet als een pakketbezorger van DHL.
Schreeuwen om geldAls de bewoner de deur opent, stormen de 'pakketbezorger' en een andere overvaller naar binnen. Ze schreeuwen om geld. Ze bedreigen de oude mannen met een vuurwapen.
Wanneer beide overvallers zich op de 73-jarige kennis richten, grijpt de bewoner zijn kans en slaat buiten alarm. De overvallers hadden dat niet aan zien komen en slaan zonder buit op de vlucht in een zwarte BMW.
De zwarte BMW werd een paar dagen later teruggevonden in Roosendaal. De auto was eerder in Breda gestolen. De politie zoekt mensen die de overvallers herkennen of meer weten van de gestolen auto.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.