Gulle giften voor Signi Zoekhonden in De Rips: ‘Nu kunnen we doen wat we willen’

18 januari 2016 om 20:51
nl
Veel giften voor Signi Zoekhonden in De Rips na onder andere een oproep van misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Hij maakte zich onlangs in RTL Boulevard hard voor de stichting. En met succes. Veel mensen, onder wie één hele gulle gever, hebben wat gegeven.
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

Nu zijn de medewerkers van Signi Zoekhonden in het nieuw gestoken en is er een compleet nieuwe boot. Tot voor kort moest er gespeurd worden met verouderd materiaal. Ook de site, zoekhonden.com, is helemaal vernieuwd.  
In RTL Boulevard vertelde Peter R. de Vries maandagavond over het goede nieuws voor de stichting. “Zij hebben de beste speurhonden van de wereld, en nu zijn ze ook het best geëquipeerde team van de wereld.”
‘Een welkome steun in de rug’Janette Kruit is samen met Esther van Neerbos de drijvende kracht achter de stichting. “We zijn al elf jaar bezig. Er is veel geld in gestoken. Dit is een welkome steun in de rug.”
ZIE OOK: Speurhonden uit De Rips lossen vermissingszaak op: dode vrouw is inderdaad Sandra Geraldino
Ook Van Neerbos is blij. “Nu kunnen we doen wat we echt willen. Nu zijn we niet afhankelijk van derden.”[YouTube:body:https://youtu.be/s1Y5kcMSs84]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.