Actie K3-fan Marissa uit Steenbergen succesvol: speciaal volwassenenconcert op komst

20 januari 2016 om 22:05 • Aangepast 21 november 2020 om 13:17
nl
Negen jaar was ze, toen de Belgische meidenband K3 voor het eerst een hit had. Marissa Loos uit Steenbergen was meteen fan, en dat bleef ze al die tijd. Inmiddels is ze 24, maar nog steeds heeft Marissa een zwak voor de vrolijke liedjes van Karen, Kristel en Josje. En dankzij haar inzet komt er op 7 mei een speciaal concert van K3, zonder stoelen maar met staanplaatsen, zodat alle volwassen fans helemaal los kunnen gaan.
Profielfoto van Kamp Karin
Geschreven door
Kamp Karin

Marissa heeft heel wat concerten van K3 bijgewoond. "Het zijn altijd optredens waarbij het publiek moet zitten, en da's best lastig bij al die aanstekelijke liedjes. Dansen was nooit mogelijk, want dan sta je meteen in de weg voor al die kindjes die achter je zitten."
8000 likes op FacebookDaarom besloot Marissa samen met een goede vriend uit Gent een Facebook-pagina te beginnen voor een speciale avondshow voor volwassenen met staanplaatsen. "Binnen een halfuur hadden we al achthonderd likes en na een week waren het er al 5000."
Inmiddels hebben 8000 volwassen fans aangegeven heel graag naar zo'n dansbaar K3-concert te willen.
'Supergeweldig idee'De actie van Marissa bleef niet onopgemerkt bij Studio 100. "Zij gaven in een gesprek aan erover na te zullen denken. En ook Kristel en Josje van K3 vonden het een supergeweldig idee."
[tweet:body:https://twitter.com/MarissaLoos/status/689885210914193408] Woensdag kwam Marissa's lang gekoesterde droom uit. "Vandaag zag ik opeens op de website van Tele Ticket Service dat het concert er komt. Fantastisch gewoon! Kan ik eindelijk nog een keer losgaan op hun muziek." De kaartjes voor het concert op zaterdag 7 mei in Antwerpen heeft ze al op zak. "Ik kan niet wachten!"
Afscheidstoernee verlengdDe meiden van K3 maakte woensdagavond op de Belgische televisie bekend dat de afscheidstoernee met een maand zou worden verlengd. Hun laatste show is in plaats van op 17 april, nu gepland op 8 mei. Met de speciale show met staanplaatsen op 7 mei in Antwerpen.
Tijdens het concert in de Lotto Arena in Antwerpen treden de 'oude' en 'nieuwe' K3 samen op, Karen, Kristel en Josje, plus Hanne, Klaasje en Marthe. De website van Ticketservice was woensdagavond onbereikbaar, waarschijnlijk door de grote drukte.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.