Omroep Brabant schiet gestrande treinreizigers te hulp

21 januari 2016 om 14:21 • Aangepast 21 november 2020 om 13:15
nl
Het is hopeloos op het spoor tussen Eindhoven en Den Bosch en tussen Tilburg en Den Bosch. Door een kapotte bovenleiding rijden er geen treinen en zet de NS snelbussen in. Maar de Omroep Brabant-pendelbus is sneller. Verslaggevers Martijn de Graaf en Martijn van Koert schieten gestrande reizigers te hulp met een rit.
Profielfoto van Yoeri Vugts
Geschreven door
Yoeri Vugts

Op station Eindhoven treft een van de Martijnen Guido en Jasper. Zij mogen plaatsnemen op de achterbank van de Omroep Brabant-taxi. "Ik heb net even gewerkt als privé-chauffeur en nu heb ik er zelf een nodig", zegt een in pak gehesen Guido.
Voor Jasper was de nood hoog, want hij had een vliegtuig te halen. "Ik vlieg naar Stockholm vandaag om daar een meisje uit Australië te ontmoeten."

Wachten op privacy instellingen...

OmaDe andere Martijn vertrekt juist vanuit Den Bosch. In zijn auto zit Marijke uit Boxtel. Zij komt met de trein uit Den Haag, maar kon haar reis niet tot haar eindbestemming vervolgen. "Ik was aan het oppassen op mijn kleinkinderen. De mooiste zijn van het oma-zijn", zegt ze.

Wachten op privacy instellingen...

Sta je zelf vast op station Eindhoven, Tilburg of Den Bosch en wil je mee met een Omroep Brabant-taxi via [email protected] .

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.