Topscorer Fatih Kamaçi gaat FC Oss waarschijnlijk verlaten: 'Er zijn wat dingen aan de gang'

21 januari 2016 om 18:22
nl
FC Oss speelt vrijdagavond in Maastricht de uitwedstrijd tegen MVV. Na een zeer matige competitiestart doet de ploeg het de laatste tijd goed. FC Oss is namelijk al acht duels ongeslagen. Het zou dan ook zuur zijn als topscorer Fatih Kamaçi de club gaat verlaten. En die kans is groot, want er is belangstelling voor de middenvelder uit binnen- en buitenland.
Profielfoto van Strater Ronald
Geschreven door
Strater Ronald

De ogen van Fatih Kamaçi glinsteren. Hij doet het goed dit seizoen en dat betaalt zich uit met negen goals en nu dus ook met belangstelling van andere clubs.
'Nog niet heel concreet'"Er zijn wat dingen aan de gang", zegt Kamaçi. "Ik kan er nog niets over vertellen omdat het nog niet heel concreet is. Misschien verlaat ik Oss niet deze periode, maar aan het einde van het seizoen. Ik hoop dat het doorgaat, meer kan ik er niet over zeggen."
Voor FC Oss zijn de centjes van een transfer waarschijnlijk welkom, maar sportief is het een aderlating. Je topscorer zien vertrekken doet altijd pijn. Juist nu de club de zaken weer een beetje op de rit heeft. FC Oss begon de competitie zeer matig, maar is nu al lange tijd ongeslagen.
"We hebben een goede serie weggezet voor de winter", zegt FC Oss-speler Istvan Bakx. "En dat hebben we met twee overwinningen kunnen doortrekken na de winter. We krijgen weinig doelpunten tegen en hebben redelijk wat gescoord, het gaat de goede kant op."
Samenkomst van factorenBakx heeft ook wel een idee waarom het pas nu gaat lopen bij FC Oss. "Dat is een samenkomst van factoren. Spelers moeten elkaar weer gaan vinden, de club sleept een verwachtingspatroon achter zich aan, we hebben wat doelpunten ingeleverd en de trainer die de competitie moet leren kennen. Zo zijn er heel veel dingen, maar nu gaat het de goede kant op."
Vrijdagavond kan FC Oss de goede serie voortzetten in de uitwedstrijd tegen MVV.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.