Dronkaard (52) weigert te luisteren en loopt dreigend af op agenten in Ravenstein - Omroep Brabant

Dronkaard (52) weigert te luisteren en loopt dreigend af op agenten in Ravenstein

22 januari 2016 om 09:35
Foto: ANP
Foto: ANP
De politie heeft donderdagnacht de handen vol gehad aan een 52-jarige bestuurder die iets te diep in het glaasje had gekeken. De man schoot uit zijn slof nadat hij in Ravenstein van de weg was gehaald. Hij verzette zich hevig tegen zijn arrestatie en liep dreigend en zwaaiend met zijn armen af op een politieagent.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

De dienders haalden de agressieveling op de Maasdijk naar de kant omdat zij vermoedden dat hij te veel gedronken had. Ze wilden de man meenemen naar het politiebureau. Maar daar had de verdachte echter weinig zin in.
PeppersprayTijdens zijn arrestatie verzette de man zich hevig. Hij sprintte naar zijn auto en probeerde de deuren op slot te doen. Dit konden de agenten voorkomen, waarna ze hem sommeerden uit de auto te komen.
Na ‘drie keer roepen’ kwam de dronkaard uit zijn auto, waarna hij dreigend naar een agent liep en met zijn armen zwaaide. Door middel van pepperspray kregen de dienders de verdachte onder controle.
Fiets gestolenNa de arrestatie trof de politie een fiets in zijn auto aan. Deze is waarschijnlijk gestolen. De fiets is in beslag genomen.
De 52-jarige man, die verdacht wordt van rijden onder invloed en diefstal, is meegenomen naar het politiebureau in Den Bosch. Hij zit vast voor verder onderzoek.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...