Video

Guardado tevreden bij PSV, maar houdt deur open voor grote transfer

22 januari 2016 om 16:52
nl
Andrés Guardado is de lieveling van het PSV-publiek en heeft het, ook weer tijdens de training, nog steeds zichtbaar naar zijn zin bij PSV. Alleen het winterse weer doet hem soms terugverlangen naar vaderland Mexico, waar hij uiteindelijk zijn voetbalcarrière wil besluiten. Maar voorlopig heeft hij nog een contract bij PSV tot 2018. "Maar het zit niet in mijn hoofd om nu zes maanden te knallen om er een mooie transfer uit te halen."
Profielfoto van Post Paul
Geschreven door
Post Paul

Toch is het niet ondenkbaar dat de middenvelder nog één keer de stap naar Spanje, of Engeland wellicht, gaat maken. Want zijn prestaties bij PSV zijn ook in die landen niet onopgemerkt gebleven.
Bij het beste team spelenGuardado: "Ik denk dat iedere speler bij het beste team wil spelen. We zien wel wat er gaat gebeuren. Het is lastiger voor een wat oudere speler om door een groot team gecontracteerd te worden. Ik heb gelukkig al in Spanje gespeeld dus ik ben daar heel rustig onder. Maar als er een club komt, zien we wel wat er gebeurt."
Maar vooralsnog wil Guardado ook dit seizoen weer met PSV in de prijzen vallen en kampioen worden. "Dat de titelrace na onze winst in Rotterdam alleen nog maar tussen Ajax en PSV gaat is te voorbarig. Het klopt dat we een flinke voorsprong op Feyenoord hebben. Maar we mogen ons niet rijk rekenen. Als wij of Ajax arrogant worden haakt Feyenoord weer gewoon aan."
Van winnen krijg je nooit genoegBang dat Guardado na het winnen van de titel en het succes in de Champions League verzadigd is bij PSV hoeft niemand te zijn. "Als je een titel wint, smaakt dat naar meer. Barcelona wint al jaren bijna alles, maar van winnen krijg je nooit genoeg. Dit seizoen hebben we nog een extra doel met het winnen van de beker. Dat is ons vorig jaar niet gelukt. En we willen door in de Champions League. Lastig, maar we zijn hoopvol"

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.