Politie filmt aanhouding van vier Belgen en zet beelden online

22 januari 2016 om 23:45
nl
Agenten van het politieteam Cranendonck Heeze Leende hebben de arrestatie van vier Belgen op film vastgelegd. De agenten hielden dinsdagochtend de auto in Helmond aan en konden de vier mannen oppakken voor wapenbezit. Het filmpje werd vrijdag online gezet.
Profielfoto van Rippe Hessel
Geschreven door
Rippe Hessel

De vier mannen uit Brussel waren even daarvoor bij een huis aan de Johannes Vermeerlaan gezien. Er werd de politie gemeld dat één van hen een vuurwapen bij zich zou hebben.
Uit auto getrokken en geboeidAgenten zagen daarna een auto met vier mannen op de Jozef Israelsstraat rijden. Daar hielden de agenten de auto tegen.
[YOUTUBE:BODY:https://youtu.be/1n6wTE1oqAY]
Op het filmpje is (vanaf 0.47) te zien hoe meerdere agenten de vier mannen aanhouden. Als een van de mannen in zijn auto naar iets lijkt te grijpen wordt hij van de passagiersstoel getrokken en geboeid.
Wapens en munitieIn zijn zak werd een stroomstootwapen gevonden. In de auto vonden de agenten ook nog een pistool en een patroon.
De mannen hadden bij het huis aan de Johannes Vermeerlaan een deur proberen in te trappen. De bewoner van dat huis en een daar aanwezige Tilburger werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een wietkwekerij.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.