Jetro Willems en Florian Jozefzoon één minuut na rentree meteen succesvol bij PSV

24 januari 2016 om 19:53
nl
Het had, met een beetje overdrijving, wel iets weg van een jongensboek. Na lange afwezigheid vanwege blessures maakten Jetro Willems en Florian Jozefzoon met een invalbeurt hun rentree in een eredivisie-duel. En nauwelijks een minuut in het veld waren zij de hoofdrolspelers bij het laatste doelpunt van PSV, dat met 4-2 FC Twente versloeg.
Profielfoto van Post Paul
Geschreven door
Post Paul

Jetro Willems: "Het doet me goed, want het was lang geleden dat ik op dit niveau speelde. De steun van de supporters deed me goed. Invallen is anders dan in de basis beginnen. Bij mijn eerste actie zette ik druk, veroverde de bal en via Luuk de Jong kwam die bij Florian terecht."
Leuke én belangrijke goal"En Florian bedacht zich geen moment en scoorde meteen. Leuk, maar ook belangrijk op dat moment."
Jozefzoon: "Jazeker. Je zag nadat FC Twente tot 3-2 was teruggekomen, dat het zomaar nog gelijk had kunnen worden. Ze bleven goed voetballen en wij waren op sommige momenten slordig. Maar dan is het extra fijn dat het nog 4-2 wordt."
Phillip Cocu moeilijk makenVoor Willems lijkt het een kwestie van tijd, voor hij zijn basisplaats weer verovert. Voor Jozefzoon in de concurrentie voorin moordend, met onder meer Narsingh, Pereiro en Bergwijn, die op dezelfde positie loeren.
Jozefzoon: "Ik train voluit en zorg goed voor mezelf. Iedereen wil spelen en kan niet verslappen. Ik wil het de keuze extra moeilijk voor de trainer maken."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.