Rochel in gezicht beveiliger omdat vrouw niet mag roken op station

25 januari 2016 om 11:13
nl
Een 24-jarige vrouw heeft zondagavond op het station in Breda een beveiliger van de Nederlandse Spoorwegen (NS) met de dood bedreigd. Dat gebeurde nadat zij een boete kreeg voor het roken in de stationshal.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Verschillende reizigers in de stationshal trokken aan de mouw van de NS-beveiligers, omdat zij zich stoorden aan de sigarettenrook die rondom de vrouw hing. Zij spraken de vrouw erop aan en gaven haar een boete voor het roken op een plek waar dat niet mag.
Kennelijk trok de vrouw zich niets aan van de geldboete, want niet veel later stak zij weer een sigaret op. De beveiligers hadden schoon genoeg van het gedrag van de vrouw en vroegen haar het station per direct te verlaten.
DoodsbedreigingDe koppige vrouw weigerde te vertrekken en bedreigde de medewerkers met de dood. Eén van de beveiligers zei dat ze niet gediend was van de bedreiging. Die opmerking moest ze bekopen met een klodder spuug in haar gezicht.
De beveiligers hebben de Nijmeegse vrouw direct aangehouden en overgedragen aan de politie. Ze zit vast voor verder onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.