Automobilist overleden na frontale botsing met vrachtwagen in Oploo

26 januari 2016 om 17:49
Bij een frontale botsing tussen een vrachtwagen en een auto in Oploo zijn dinsdagochtend twee gewonden gevallen. Een 68-jarige automobilist uit Maashees overleed later op de dag in het ziekenhuis.
Geschreven door

De chauffeur van de vrachtwagen verloor op de Gemertseweg (N272) de macht over het stuur en kwam op de verkeerde weghelft terecht. De bestuurder van de auto kon de vrachtauto niet meer ontwijken, waardoor de twee voertuigen tegen elkaar botsten.
Door de klap belandde de auto op het fietspad. De vrachtauto raakte na de botsing de stoep, een lantaarnpaal en een boom. Uiteindelijk eindigde de vrachtwagen in een sloot. [Tweet:body:https://twitter.com/DominiquePichel/status/691918666326237185]
BekneldBeide bestuurders raakten in hun voertuig bekneld en moesten door de brandweer worden bevrijd. De automobilist werd hierna naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij aan zijn verwondingen.
De vrachtwagenchauffeur werd eveneens met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De bijrijdster van de automobilist, een 69-jarige vrouw uit Maashees, bleef ongedeerd.
Gemertseweg afgeslotenDe Gemertseweg was tussen de weg naar Elsendorp en Oploo in beide richtingen afgesloten voor verkeer. Rond half drie ging de weg weer open.Een berger heeft de vrachtwagen uit de sloot getakeld.[Tweet:body:https://twitter.com/vid/status/691969334395170816]

Tip ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...