Penningmeester Antoon Hendriks (59) van voetbalclub VCO overleden bij ongeluk in konijnenfokkerij

27 januari 2016 om 09:22
Omroep Brabant
Omroep Brabant
Dode bij ongeluk konijnenfokkerij Zeeland. (foto: Marco van den Broek)
1/2
Bij een bedrijfsongeluk in een konijnenfokkerij in Zeeland is dinsdagavond de 59-jarige Antoon Hendriks om het leven gekomen. Dat bevestigt clubvoorzitter Jan van de Brand van voetbalvereniging VCO aan Omroep Brabant. Hendriks was jarenlang penningmeester bij de Zeelandse sportclub. “We zijn geschokt door het overlijden van Antoon”, zegt Van de Brand.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Uit respect voor Hendriks zijn alle activiteiten bij VCO deze week afgelast. Of er ook een streep gaat door de wedstrijden, is nog niet duidelijk. “Het is nog allemaal heel vers. We weten het nog maar net. Laten we eerst rouwen voordat we verdere plannen gaan maken om Antoon een eerbetoon te brengen.”
Donderdagavond wordt een herdenkingsbijeenkomst op de club gehouden. De wedstrijd van het eerste elftal zondag is afgelast. [Tweet:body:https://twitter.com/PolitieOBN/status/692054258758336512]
BedrijfsongelukHendriks was dinsdagavond aan het werk bij een transportband die konijnenmest afvoert. Om iets over half zeven raakte de man uit Zeeland bekneld in de band. Hoe dat kon gebeuren, moet politieonderzoek nog uitwijzen.
Brandweerlieden uit Mill en Zeeland werden opgeroepen naar de fokkerij, maar hulp mocht niet meer baten: de 59-jarige man overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Tip ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...