Bejaarde vrouw breekt heup na aanrijding met wielrenner in Oisterwijk, man fietst boos door

27 januari 2016 om 16:09
Foto: ANP
Foto: ANP
De politie is op zoek naar een wielrenner die maandagmiddag op de Burgemeester Verwielstraat in Oisterwijk een fietsster waarmee hij in aanrijding kwam in hulpeloze toestand heeft achtergelaten. De 78-jarige vrouw uit Oisterwijk brak een heup en werd in het ziekenhuis opgenomen.
Profielfoto van van Kalmthout Jesse
Geschreven door
van Kalmthout Jesse

De politie sprak ter plaatse twee getuigen. Een vrouw vertelde dat ze zag dat op de kruising van de Burgemeester Verwielstraat en de Vloeiweg een man  in wielrentenue in aanrijding kwam met een bejaarde vrouw op de fiets.  
Beide getuigen vertelden dat de wielrenner heel erg boos reageerde en de vrouw de schuld gaf van de aanrijding. Hij pakte zijn fiets en reed weg in de richting van de Leije zonder zich om het slachtoffer te bekommeren.  
De getuigen hebben de vrouw geholpen en 112 gebeld waarna politie en ambulance ter plaatse kwamen. Het slachtoffer werd met een gebroken heup naar het ziekenhuis gebracht. Ze moet er zeker zes weken blijven en nog verder revalideren.
De wielrenner is een ongeveer 65 jaar oude man met een grijs baardje. Hij is ongeveer 1,75 meter lang en droeg een blauwe helm en een rood-blauw wielertenue.

Tip ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...