Houdoe Jumbo, hoezo aanbieding? Blik soep voor 1,33 euro, drie blikken voor 4,00 euro

28 januari 2016 om 07:46
nl
Koopjesjagers kwamen bij Jumbo aan de Boutenslaan in Eindhoven wel heel vreemde aanbiedingen tegen. De supermarkt stunt met producten die het hele jaar in de aanbieding zijn, maar uit een snelle rekensom blijkt dat de chips, soep en knakworst helemaal niet goedkoper zijn als je er meer tegelijk koopt.
Profielfoto van Kamp Karin
Geschreven door
Kamp Karin

Zo kost een blik Unox-soep 1,33 euro, maar als je er drie tegelijk aanschaft betaal je 4 euro. Zelfs een cent meer dus.
Tel uit je winst?Eén blik Unox Knaks kost 1,50 euro. Drie voor 4,50 euro, is te lezen in de Jumbo-winkel. Tel uit je winst. Ook de chips is het hele jaar in de reclame. Alle soorten, geen 2,44 euro per twee, maar nu slechts 2,89 euro.
De Jumbo heeft nog niet kunnen reageren op de vreemde 'aanbiedingen'. Het is niet duidelijk of deze alleen bij de Eindhovense winkel gelden of overal in Nederland. Bij de Jumbo aan de Gerretsonlaan in Eindhoven kost een los blikje knakworsten volgens een klant 1,69 euro. Dan is 'Drie voor 4,50 euro' natuurlijk wel een aanbieding.
Een andere tipgever meldt dat Jumbo verschillende prijzen per vestiging hanteert. Dat zou kunnen betekenen dat de Knaks aan de Boutenslaan bewust maar 1,50 kosten omdat er een goedkope concurrent in de buurt zit. Dan is de aanbieding 1 voor 1,50 en 3 voor 4,50 wel weer raar.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.