Sexy avond voor RKC Waalwijk tegen FC (M)emmen: spelers komen met modellen in lingerie het veld op - Omroep Brabant

Sexy avond voor RKC Waalwijk tegen FC (M)emmen: spelers komen met modellen in lingerie het veld op

28 januari 2016 om 17:14
De thuiswedstrijd van RKC Waalwijk op 12 februari tegen FC Emmen wordt een speciale. Voor vrouwen, maar zeker ook voor mannen. De gehele avond zal namelijk in het teken staan van lingerie, RKC organiseert het After Eden Valentine Event. Vrouwen mogen gratis naar binnen en mannen kunnen hun ogen uitkijken. Zo komen onder meer de spelers samen met dames in lingerie het veld op.
Profielfoto van Strater Ronald
Geschreven door
Strater Ronald

Er zullen 12 februari veel spannende en pikante stoeipakjes te zien zijn in het Mandemakers Stadion. RKC pakt samen met een sponsor flink uit.
"Dat wordt een avondje tegen FC Memmen, grapt RKC-directeur Remco Oversier. "Het is een leuk initiatief." Oversier denkt niet dat de spelers afgeleid zullen worden door het vrouwelijke schoon. "En als blijkt dat er opeens met 5-0 of 6-0 wordt gewonnen, dan zullen we overwegen om dit vaker te doen."        
Speleropkomst met modellen in lingerie"De hele avond zal naast voetbal in het teken staan van lingerie", voegt Sander Mijnhijmer van RKC Waalwijk toe. "Er lopen op het voorplein en in de businessroom de hele avond modellen rond die loten uitdelen waarmee mooie prijzen te winnen zijn. In de businessroom zal een lingerieshow worden gehouden en de spelers worden bij hun opkomst op het veld vergezeld door dames in lingerie."
Niet alleen voor de mannen wordt het een leuke avond. "Vrouwen mogen de wedstrijd gratis bijwonen", vertelt Mijnhijmer.
Persconferentie door modelOok de journalisten komen aan hun trekken rond de wedstrijd tegen FC (M)emmen. RKC is van plan om de persconferentie te laten leiden door een model in lingerie.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...