SPM Shoeters komt te kort tegen Landstede, inhaalrace mocht niet baten

29 januari 2016 om 01:11 • Aangepast 21 november 2020 om 13:03
nl
SPM Shoeters heeft donderdagavond verloren van Landstede. In Zwolle verloren de Bossche basketballers van de koploper in de competitie met 80-76.
Profielfoto van Rippe Hessel
Geschreven door
Rippe Hessel

SPM Shoeters begon sterk en kwam op voorsprong. Een voorsprong die ze zelfs uitbouwden. Daarna begon het aanvallend te lopen bij Landstede, dat de achterstand wist om te buigen tot een voorsprong.
Krachtige duels onder de basketMet sterk positiespel en krachtige duels onder de basket wist Landstede het Bossche verzet te breken. Met name center Ricardo Glenn wist de basket vaak van dichtbij te vinden. Ook Steve McWorther's 25 punten hielpen de ploeg uit Zwolle naar de uiteindelijke winst.

Wachten op privacy instellingen...

Door het sterke spel van Landstede moest de regerend landskampioen uit Den Bosch in het laatste kwart van de wedstrijd een achterstand wegpoetsen. Dankzij goed scorend werk van Leon Williams en Stefan Wessels lukte het Landstede bij te halen.
SPM zakt in ranglijstSPM Shoeters kwam zelfs tot twee keer toe op voorsprong, maar moest na de laatste buzzer met vier punten verschil toch zijn meerdere erkennen in Landstede.
ZIE OOK: Samenvatting Landstede - SPM Shoeters
De Bossche basketballers staan in de competitie nu op tien punten achterstand op Landstede dat de competitie blijft leiden. SPM Shoeters zakte door het verlies naar de vierde plaats.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.