Twee vluchtelingen van park Droomgaard in Kaatsheuvel met elkaar op de vuist

29 januari 2016 om 14:48
nl
Twee vluchtelingen die opgevangen worden op recreatiepark Droomgaard gingen afgelopen nacht met elkaar op de vuist. Dat meldt de politie. Een 30-jarige man is opgepakt. Hij zit vast voor verder verhoor.
Profielfoto van Pennings Mathijs
Geschreven door
Pennings Mathijs

De politie doet onderzoek naar de toedracht van de vechtpartij. De andere bewoner raakte lichtgewond aan zijn hand. Zijn verwondingen zijn volgens de politie niet ernstig, maar hij is voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht voor controle.
Honderden vluchtelingen opgevangenOp recreatiepark Droomgaard worden sinds 6 januari honderden vluchtelingen opgevangen. Er kunnen in totaal 1200 vluchtelingen verblijven. Er zitten nu ongeveer 700 mensen, onder wie honderd kinderen. De helft van de groep is Syriër, maar er zitten ook mensen bij uit Eritrea, Afghanistan, Irak, Iran en voormalig Joegoslavië.
De opvang is er tot 1 april. Er zijn een aantal mensen bang dat de vluchtelingen toch langer dan die datum in het park zullen verblijven. Daarom hingen zij vorige week spandoeken bij het park op.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.