Pröpper benieuwd hoe 'achtervolger' Ajax met de druk omgaat

31 januari 2016 om 00:51
nl
Een prima eerste helft en een 4-2 overwinning. Maar toch gemengde gevoelens na afloop bij PSV. Want na de 3-0 ruststand werd er gerekend op een monsteruitslag. Maar doordat De Graafschap nog terugkwam tot 3-2 werd het zelfs nog spannend.
Profielfoto van Post Paul
Geschreven door
Post Paul

Davy Pröpper ergerde zich dan ook zichtbaar in de tweede helft. "Natuurlijk, we spelen een hele goede eerste helft maar ik weet niet hoe het kan dat we dat na rust niet meer konden. Zonde, want anders loop je hier uit naar 6-0. Bij 3-2 scoren we gelukkig nog, maar het is onnodig spannend gemaakt."
Koploper PSV  zet Ajax onder drukIn tegenstelling tot andere wedstrijden dit seizoen liep PSV dit keer geen schade op en passeerde het op de ranglijst koploper Ajax, dat zondag uit bij Roda JC speelt.
"De uitslag was karig, maar het zijn wel drie punten en dat is het belangrijkste. Nu maar zien wat Ajax gaat doen. We staan nu bovenaan en dat willen we zo houden. Kijken of zij (Ajax) morgen met de druk om kunnen gaan."
Penalty-syndroomEn dan was er nog de penalty. In de eerste helft, bij een 2-0 voorsprong werd die gemist door Jürgen Locadia. En daarmee was dat van de laatste twaalf pogingen al de achtste keer dat PSV een strafschop verprutst. Een bizarre score.
Wordt het niet tijd dat Pröpper z'n vinger opsteekt om ze te nemen?: "Ja, ik kan ze zeker maken, maar iedereen kan ze bij ons maken. We hebben het daar een beetje moeilijk mee. Op oefenen misschien."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.