Zware ochtendspits na ongelukken op A2, A27, A50 en A58

1 februari 2016 om 10:52 • Aangepast 21 november 2020 om 12:59
nl
Het verkeer heeft maandagochtend erg last gehad van lange files na ongelukken. Het was onder meer raak op de A2 bij Vught en op de A27 bij Breda. Ook was er een ongeluk op de A58 bij Ulvenhout. Daarnaast stonden er files na ongelukken op de A50. Alle files zijn inmiddels opgelost.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

Op de A2 richting Utrecht stond er zes kilometer file tussen Boxtel en knooppunt Vught vanwege een ongeluk. Mede doordat er twee rijstroken dicht waren, liep de vertraging op naar zo'n twintig minuten.

Wachten op privacy instellingen...

A27De linkerrijstrook was een tijd dicht op de A27 bij Breda-Noord vanwege een ongeluk. Later was er ook nog een ongeluk op de A27 bij Hank. De rijstrook was twintig minuten dicht.

Wachten op privacy instellingen...

A50Na een ongeluk op de A50 stond er negen kilometer file tussen knooppunt Paalgraven en Veghel-Noord. De rijstroken waren een tijdje dicht.

Wachten op privacy instellingen...

Ook de andere kant op was het raak: door een ongeluk bij Eerde was een tijdje één rijstrook dicht tussen Sint- Oedenrode en Eerde.
A58Het verkeer op de A58 had de hele ochtend last van een ongeluk bij Ulvenhout. De linkerrijstrook was een tijdje dicht tussen Ulvenhout en knooppunt Galder. De vertraging was op het hoogtepunt bijna een uur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.