Hardwell en Tiësto in tweede versie dj-spektakel The Flying Dutch, ditmaal op E3 Strand in Eersel

1 februari 2016 om 10:32
nl
Dancefestival The Flying Dutch wordt ook dit jaar in Brabant gehouden. Vorig jaar trad een aantal wereldberoemde dj’s voor het eerst op één dag op drie verschillende plekken in ons land op. Toen onder meer op Strijp-S, het voormalige Philips-complex in Eindhoven.
Profielfoto van Janssen Hans
Geschreven door
Janssen Hans

Voor de tweede editie is gekozen voor het E3 Strand in Eersel en, net als vorig jaar, het Olympisch Stadion in Amsterdam en Rotterdam Ahoy. Tot de tien Nederlandse topdj’s die meedoen, horen Tiësto en Hardwell uit Breda. Dancefans kunnen op 4 juni hun hart ophalen.
Hardwell: slotakkoord in EerselDe dancegrootheden laten zich met helikopters vervoeren om steeds één uur te kunnen optreden. Overal duurt het programma van twaalf uur 's middags tot elf uur 's avonds. Hardwell verzorgt de afsluitende act in Eersel; Armin van Buuren tekent voor het slotakkoord in Amsterdam en Afrojack levert de laatste tonen in de Maasstad. De andere deelnemende dj's zijn: Firebeatz, Martin Garrix, Nicky Romero, Oliver Heldens, Showtek en W&W.
De eerste editie werd, met ruim honderdduizend bezoekers, een ongekend succes. De kaartverkoop voor aflevering twee begint vrijdagmiddag om twaalf uur via www.theflyingdutch.com. Nu al kunnen liefhebbers zich registreren voor de zogeheten pre-sale, die die dag om tien uur 's morgens begint.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.