Video

Ze weet niks van darts en heeft 'niet zo'n gevulde blouse', toch wordt Angelique walk-on girl

1 februari 2016 om 19:42
nl
Angelique van Dinter uit Den Bosch is verbijsterd dat ze de wedstrijd van RTL7 voor de nieuwe walk-on girl gewonnen heeft. De televisiezender zocht een nieuwe babe om de darters naar het podium te begeleiden tijdens de Dutch Darts Masters. "De buurman bleef maar aandringen dat ik me op moest geven. Dus het was eigenlijk gewoon een grap."
Profielfoto van Heyster Saskia van
Geschreven door
Heyster Saskia van

Maar die grap werd serieus toen haar vader darts zat te kijken en naar boven riep dat ze op televisie was. "Ik was zelfs helemaal vergeten dat ik die foto had opgestuurd. En toen was ie opeens op tv!"
Even nadenkenNa het telefoontje van RTL dat ze was uitgekozen, moest ze ook wel even nadenken of ze het wel wilde. Van Dinter was eigenlijk stomverbaasd dat ze haar gekozen hebben. "Ik zag dat al die meisjes nogal gevulde blouses hadden en dat heb ik niet."
Niet dat Angelique cameraschuw is, integendeel. Ze verdient haar geld als danseres en figureert onder meer als schaarsgeklede dame in de nieuwe videoclip van Vieze Jack.
Voor het eerst een dartswedstrijd gekekenNa wat twijfelen zei Angelique ja tegen RTL en inmiddels heeft ze er veel zin in. Al moest ze zich nog wel even inlezen. "Ik heb gisteren voor het eerst een wedstrijd gekeken. Dus ik weet nu wel wie Michael van Gerwen is en dat de hoogste score die je kunt gooien 180 is."
Wat is bullseye?Wat een bullseye is, weet de Bossche dan weer niet en dat die Michael van Gerwen momenteel de beste darter van de wereld is, was haar ook even ontschoten. Maar bij de darts-test gooit ze wel alle pijltjes in het bord in plaats van ernaast. Da's ook wat waard.[Instagram:body:https://instagram.com/p/BBPqigumWwX/]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.