‘Rocker van de Blokker’ Dave Vermeulen gehuldigd in Helmond om succes The Voice of Holland

1 februari 2016 om 20:28
nl
The Voice of Holland-finalist Dave Vermeulen wordt zondagmiddag 28 februari gehuldigd in zijn thuisstad Helmond. Dat gebeurt om vier uur in de popzaal van de Cacaofabriek. De excentrieke ‘Rocker van de Blokker’ eindigde vrijdagavond als tweede in de populaire talentenjacht.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

“We gaan er een gezellige middag van maken”, schrijft de Cacaofabriek. De pas achttienjarige Maan werd vrijdagavond door de kijkers gekozen tot winnares van de zesde editie van The Voice of Holland. De winnares krijgt, naast de felbegeerde titel, een auto en een platencontract.
'Verrassende artiesten'In de laatste aflevering van het succesvolle RTL4-programma zongen de vier overgebleven talenten hun eigen nieuwe single en zongen ze een duet met een Nederlandse artiest. Waylon, Douwe Bob, Jan Smit en Marco Borsato (de coach van Maan) beklommen hiervoor het podium.
Vermeulen eindigde als tweede, maar wordt alsnog gehuldigd omdat hij ver is gekomen in de talentenjacht. Naast een officiële huldiging verzorgt Vermeulen met zijn eigen band een optreden in de Cacaofabriek. “Er zullen verder nog enkele verrassende artiesten aanwezig zijn”, aldus de organisatie.
ZIE OOK: ‘Wat een avontuur!', Brabantse rockers Dave en Melissa op drempel van finale The Voice of Holland
'Dak eraf rocken'Eerder zei Vermeulen dat hij nooit had verwacht dat hij zo ver in The Voice of Holland zou komen. De Helmonder moest het vooral van zijn onderscheidende vermogen hebben. “Ik ben zo anders dan Jennie, Brace en Maan. Eén ding is in elk geval zeker: ik ga het dak eraf rocken”, zei hij vol overtuiging tegen Omroep Brabant.
De finale van The Voice of Holland was vrijdag veruit het best bekeken tv-programma. Het programma op RTL4 was goed voor ruim 2,6 miljoen liefhebbers van de muzikale talentenjacht. [YouTube:body:https://youtu.be/yXm6Ht3xklQ]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.