Twee aanvallers voor RKC Waalwijk: Moussa Sanoh (PSV) en Jordy Thomassen (FC Den Bosch)

2 februari 2016 om 01:02 • Aangepast 21 november 2020 om 12:57
nl
Aanvaller Moussa Sanoh stapt over van PSV naar RKC Waalwijk. Hij tekent een contract voor zes maanden, met een optie voor nog een jaar. Spits Jordy Thomassen wordt voor een half jaar gehuurd van FC Den Bosch.
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

De 21-jarige Sanoh speelde al 47 duels in de Jupiler League voor de beloften van PSV. Daarin scoorde hij vier keer.
'Meer opties in de voorhoede'‘’We zijn blij dat we meer opties hebben in de voorhoede door de komst van Moussa”, aldus algemeen directeur van RKC Remco Oversier. “Met zijn 47 wedstrijden in de Jupiler League weet hij wat er gevraagd wordt in deze competitie en met zijn goede individuele actie en dito voorzet hebben we er iemand bij die onze spitsen prima kan bedienen.”
Moussa Sanoh verklaart zijn overstap: “In de wedstrijden die ik gespeeld heb hier in Waalwijk was ik positief verrast over de faciliteiten bij de club, ze spelen in een mooi stadion en werken met een professionele staf. Daarnaast is de sfeeractie voorafgaand aan ons laatste bezoek me bijgebleven. Ik kijk ernaar uit om te spelen voor deze club en deze supporters.”

Wachten op privacy instellingen...

Ook Jordy Thomassen naar RKCIn de allerlaatste minuten van de transferperiode wist RKC Waalwijk zich ook te versterken met spits Jordy Thomassen. Hij wordt een half jaar gehuurd van buurman FC Den Bosch. De 22-jarige aanvaller speelde reeds 75 wedstrijden in de Jupiler League voor FC Den Bosch en moet een extra impuls geven aan de voorhoede van RKC.
“Het was een publiek geheim dat we ons deze transferperiode nog wilden versterken met een extra centrumspits. Jordy is een fysiek sterke spits en een jongen die altijd tweehonderd procent geeft. In de fase van de competitie waarin we nu zitten kunnen we deze kwaliteiten goed gebruiken. We hopen op een succesvolle en doelpuntrijke samenwerking de komende maanden”, aldus Remco Oversier.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.