Ongelukken op A58 en A17, rijbanen weer vrijgegeven

2 februari 2016 om 09:36 • Aangepast 21 november 2020 om 12:57
nl
Ongelukken zorgden dinsdagochtend voor grote problemen op de A58 en de A17. Bij knooppunt Sint Annabosch botsten vier auto's tegen elkaar. Daarbij zijn een of meerdere personen gewond geraakt. De rijbanen waren dicht en het verkeer moest over de vluchtstrook. Sinds negen uur is de weg weer vrij.
Profielfoto van Pennings Mathijs
Geschreven door
Pennings Mathijs

Bij knooppunt Galder werd een omleiding ingesteld voor het verkeer richting Tilburg. Maar omrijden hoeft inmiddels niet meer. Op de A17 waren problemen door een ongeluk bij industriegebied Moerdijk. Ook daarbij is iemand gewond geraakt.
Twee rijstroken dichtOm hulpdiensten ruimte te geven waren twee rijstroken tussen Moerdijk en knooppunt Klaverpolder afgesloten. Hier moest het verkeer richting Dordrecht over de vluchtstrook. Om kwart voor negen was de weg weer vrij en loste de file snel op.
Op de A58 is ook de file richting Tilburg weg. Rond halfnegen was de vertraging daar nog ruim 20 minuten. Het verkeer richting Breda moest even opletten bij knooppunt Sint Annabosch, want er lag rommel op de rijbaan. Die is inmiddels opgeruimd.
Verderop bij Oirschot gebeurde ook een ongeluk. Daardoor ontstond er een korte file richting Tilburg.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.