Video

Coolblue bezorgt voortaan zelf koelkasten en wasmachines in Brabant: honderden banen erbij

2 februari 2016 om 15:28 • Aangepast 21 november 2020 om 12:56
nl
Webwinkel Coolblue bezorgt voortaan met een eigen bezorgdienst wasmachines, drogers en koelkasten in Brabant en Limburg. De bezorgdienst rijdt vanuit zijn distributiecentrum in Tilburg, dat bijna twee keer zo groot wordt. Door de uitbreiding komen er honderden banen bij.
Profielfoto van van Hoof Rene
Geschreven door
van Hoof Rene

De webwinkel uit Rotterdam, die de laatste jaren groeit als kool, heeft de afgelopen weken al getest met het zelf bezorgen van spullen.
Op de eigen website laat het internetbedrijf weten voorlopig met vijftien busjes te gaan rijden. "Sinds onze oprichting hebben wij één belangrijk doel: klanten blij maken". Door zelf te gaan bezorgen wil Coolblue de levering meer in eigen hand houden.
Bij oma thuisCoolblue-baas Pieter Zwart: "We zijn blij dat we vanaf nu ook weten wie er bij je thuis komen. We kunnen nu met een gerust hart onze bezorgers bij je oma thuis laten komen."

Wachten op privacy instellingen...

Meer dan verdubbeldOp Facebook zijn de eerste reacties van klanten erg positief; "Wat een service", schrijft een tevreden klant. Coolblue breidt ook het distributiecentrum in Tilburg uit met 36.000 vierkante meter, daarmee komt het totaal op ruim 60.000 vierkante meter.
Klanten kunnen hun bestelling laten bezorgen, maar in Eindhoven heeft het bedrijf ook een winkel, waar mensen spullen kunnen ophalen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.