Al 7 jaar spoorloos: politie vraagt opnieuw aandacht voor vermiste Jolanda Meijer (41) uit Wanroij

3 februari 2016 om 01:56
nl
Al meer dan zeven jaar ontbreekt er ieder spoor van de inmiddels 41-jarige Jolanda Meijer uit Wanroij. In depressieve toestand vertrok ze van huis, waarna ze door niemand meer is gezien. De politie Boxmeer vraagt dinsdag opnieuw aandacht voor deze langdurige vermissing.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Jolanda werd dinsdagmiddag 11 november 2008 voor het laatst gezien met haar hond. Ze vertrok zeer waarschijnlijk met haar blauwe Seat Cordoba, met kentekennummer 13-HK-HB.
'Help de achterblijvers'Rond de periode van haar verdwijning kreeg Jolanda professionele hulp voor haar depressiviteit. Voor de politie Boxmeer is het nog altijd een raadsel waar de 41-jarige vrouw is gebleven. “Help de achterblijvers, en ook de politie, om Jolanda terug te vinden”, schrijft het politieteam op Facebook.
Jolanda heeft een normaal postuur, bruin geverfd haar met highlights en een spleet tussen haar voortanden. Op haar rechterwang heeft ze een moedervlek van ongeveer één centimeter.
Verder heeft ze nog een litteken van twee á drie centimeter op haar linker bovenarm en een moedervlek van één centimeter op haar rechter onderarm.
Tips?Wie meer informatie heeft over de verdwijning van Jolanda Meijer, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0800-6070. Mailen kan ook naar [email protected].

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.