Goed nieuws voor NAC: CM verlengt hoofdsponsorschap met een jaar bij Bredase voetbalclub

3 februari 2016 om 16:30
nl
CM Payments zal ook volgend seizoen op de shirts van NAC Breda prijken. De hoofdsponsor van de Bredase club heeft woensdagmiddag het contract met een jaar verlengd. In de overeenkomst is opgenomen dat als NAC naar de eredivisie promoveert het sponsorbedrag wordt verhoogd.
Profielfoto van Strater Ronald
Geschreven door
Strater Ronald

NAC en CM maakten vorig jaar op de Grote Markt in Breda het hoofdsponsorschap bekend. Destijds werd al de intentie uitgesproken om langer met elkaar door te gaan, een optie werd later getekend.
Hoop op promotie"We hopen uiteraard dat NAC naar de eredivisie promoveert", zegt Jeroen van Gladbeek van CM. "Maar we blijven hoe dan ook hoofdsponsor in het seizoen 2016/2017. NAC geeft ons meer bekendheid in de regio. Het is bovendien leuk om mensen uit heel Nederland en het buitenland uit te nodigen en het Avondje NAC te bezoeken."
PrijskaartjesNAC zal bij promotie naar de eredivisie een hoger bedrag van CM ontvangen voor het hoofdsponsorschap. "Daar zitten uiteraard twee verschillende prijskaartjes aan", weet Gilbert Gooijers van CM. "Want in de eredivisie krijg je meer exposure. Over het totale bedrag doe ik geen uitspraken, maar het is marktconform."
CM houdt zich onder meer bezig met mobiel betalingsverkeer en blijft met het bedrijfsonderdeel CM Payments op de NAC-shirts staan.
TrotsDirecteur Justin Goetzee van NAC is blij met het verlengde hoofdsponsorschap: "We zijn er trots op dat CM voor een langere termijn de samenwerking met NAC aangaat. Daarnaast is het erg fijn dat we dit al in januari naar elkaar hebben uitgesproken."
"Dat wil zeggen dat we een goede relatie hebben opgebouwd en dat we goed ons werk doen. De sponsor is tevreden, dus ik denk dat dit ook wel afstraalt op andere sponsoren en op supporters. Het geeft vertrouwen en een positief signaal", aldus Goetzee.






App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.