Vermist: donkerblauwe touringcar van Maaskant Reizen in Lith, laatst gezien in Parijs

4 februari 2016 om 07:06
nl
Vermist: een donkerblauwe touringcar met daarop in opvallende witte letters ‘Maaskant Reizen.nl’. Dit ‘opsporingsbericht’ verspreidde touroperator Maaskant Reizen dinsdag via Facebook. Inmiddels hebben al meer dan 150.000 mensen het bericht gelezen en ook is het al duizenden keren gedeeld. De bus werd in de nacht van maandag op dinsdag gestolen in Parijs.
Profielfoto van Kagie Sandra
Geschreven door
Kagie Sandra

En hij is nog niet gevonden, zo laat het bedrijf uit Lith op Facebook weten.  
De gestolen donkerblauwe bus met enkele opvallende rode accenten is een Mercedes-Benz Tourismo, bouwjaar 2013. Met het kenteken 38-BBT-5. De touringcar zou volgens de oproep in Duitsland, het zuiden van Frankrijk of Oostenrijk gezien kunnen worden.
Vooral chauffeurs kijken uit naar busUit de reacties op Facebook blijkt dat er in heel Europa wordt uitgekeken naar de bus. Zo reageren bijvoorbeeld transportbedrijven dat ze hun chauffeurs hebben opgeroepen uit te kijken naar de touringcar. En ook op verschillende fora van vrachtwagenchauffeurs wordt het opsporingsbericht gedeeld.
De laatst bekende bestemming van het vermiste voertuig was dus Parijs, 1-3 Rue Elisée Reclus om precies te zijn. Voor de Chinese passagiers die in Parijs met de bewuste bus naar het vliegveld zouden worden gebracht, is volgens de touroperator ter plekke een andere bus gehuurd. Zij hebben dus weinig last gehad van de diefstal.
Bel wanneer je de bus zietOplettende chauffeurs of anderen die de bus denken te zien, kunnen contact opnemen met Maaskant Reizen in Lith via telefoonnummer: 0031-(0)412 482 828.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.