Russisch avontuur Rens van Eijden op de tocht

4 februari 2016 om 11:01
nl
De overstap van Rens van Eijden van NEC naar de Russische club Dinamo Moskou staat op de tocht. Vanwege complicaties bij de afhandeling van de transfer mag Van Eijden zich nog altijd geen speler van Dinamo Moskou noemen.
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

NEC, dat vorige maand al een akkoord bereikte met Dinamo Moskou over de financiële voorwaarden, heeft daarom wereldvoetbalbond FIFA en de Federatie van Betaald voetbal Organisaties (FBO) ingeschakeld voor bemiddeling.
Handtekeningen ontbrekenVoor Van Eijden ligt in de Russische hoofdstad een contract voor 3,5 jaar klaar. De 27-jarige Ossenaar, die sinds 2009 voor NEC speelt en uitgroeide tot aanvoerder, is al medisch gekeurd door Dinamo Moskou en alle financiële afspraken zijn gemaakt. Toch ontbreken nog steeds de handtekeningen onder het contract.
"Bij de afwikkeling van de formaliteiten traden onverwachts complicaties op'', is het enige wat de NEC-leiding wil zeggen. Met hulp van de FIFA en FBO hoopt de Nijmeegse club voor half februari, als de Russische transfermarkt sluit, tot een oplossing te komen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.