Verkeershufter veroorzaakt bewust aanrijding op A58

5 februari 2016 om 14:14
nl
Een 50-jarige man uit Middelburg is donderdag het slachtoffer geworden van een verkeershufter. Op de A58 werd hij kilometerslang gevolgd door een zwarte Volkswagen Golf, die ook nog bewust een aanrijding veroorzaakte.
Profielfoto van Vermonden Ronnie
Geschreven door
Vermonden Ronnie

De bestuurder van de Golf vond kennelijk dat de Zeeuw niet snel genoeg inhaalde. Toen de man uit Middelburg met zijn rode Volvo naar de rechterrijstrook uitweek, maakte de Golf twee scherpe bewegingen naar rechts. Door snel naar rechts te sturen, kon de Zeeuw een aanrijding voorkomen.
BotsingIets verderop botsten de auto's alsnog op elkaar. De bestuurder van de Golf ging bewust op de rem staan, waarna de Zeeuw hem niet meer kon ontwijken. Dat gebeurde ter hoogte van Rilland.
Terwijl de 50-jarige Volvo-bestuurder de politie telefonisch waarschuwde, mengde de bestuurder van een Rode Fiat zich in de verkeersruzie. Die probeerde samen met de Golf-rijder het slachtoffer naar de vluchtstrook te leiden.
Flinke porDat lukte niet. De zwarte Volkswagen verdween vervolgens richting Hoogerheide nadat deze de rode Volvo nog een flinke por gaf. De rode Fiat verdween ter hoogte van de afslag Roosendaal rechtdoor richting Halsteren.
Het slachtoffer is door agenten opgevangen op de parkeerplaats van de Wouwse Tol en heeft vervolgens aangifte gedaan. De verdachten zijn nog voortvluchtig.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.