Gediplomeerde Mark van Bommel gaat PSV-jeugd trainen

5 februari 2016 om 15:17 • Aangepast 21 november 2020 om 12:53
nl
Mark van Bommel keert per direct terug als individuele trainer in de opleiding bij PSV. De oud-speler gaat zich richten op de middenvelders van PSV onder-17, onder-19 en Jong PSV. Eerder deze week werd bekend dat ook Ruud van Nistelrooy bij de PSV-jeugd aan de slag gaat
Profielfoto van Post Paul
Geschreven door
Post Paul

"Een mooie uitdaging die goed past bij mijn ontwikkeling als trainer, reageert de voormalig topvoetballer op de website van de koploper van de eredivisie. Ik heb in de afgelopen twee jaar stage gelopen bij enkele jeugdteams van PSV, de A-selectie van PSV en ben daarnaast assistent-bondscoach van Saudi-Arabië. Ik wil me in alle facetten van het trainersvak verdiepen en ben blij dat ik van PSV de kans krijg om in deze rol aan de slag te gaan."

Wachten op privacy instellingen...

Ruud van NistelrooyPSV maakte afgelopen woensdag al de terugkeer van Ruud van Nistelrooy bekend. De oud-aanvaller stopt in de zomer als assistent van bondscoach Danny Blind bij het Nederlands elftal.
Hij gaat in Eindhoven werken met de spitsen van onder 17, onder 19 en Jong PSV.
Coach betaald voetbalDe KNVB maakte vrijdagmiddag bekend dat zowel Van Bommel als Van Nistelrooy zijn geslaagd voor de cursus coach betaald voetbal.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.