Echtpaar op brute wijze beroofd en mishandeld in park Breda

6 februari 2016 om 12:19
nl
In het Valkenbergpark in Breda is vrijdagavond laat een echtpaar op brute wijze beroofd door meerdere mannen. De man van het echtpaar was niet bij machte om zijn vrouw te beschermen. Hij werd direct onderuit getrapt.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

Het stel was net uit eten geweest toen ze naar hun auto liepen. Bij de brug in het Valkenberg hoorden ze plotseling iemand van achteren naderen. Meteen werd de 31-jarige man onderuit getrapt. Zijn 34-vrouw werd belaagd door meerdere mannen.
Het echtpaar werd geschopt en geslagen en liepen meerdere kneuzingen op. Intussen eisten de mannen geld. Zij gingen er uiteindelijk vandoor met een bruine handtas van de vrouw. In de tas zaten telefoons, een portemonnee, sleutels en autopapieren.
Vermoedelijk zes mannenDe slachtoffers zeggen dat ze zijn beroofd door vermoedelijk zes daders met een donkere huidskleur. Ze waren tussen de 20 en 25 jaar oud, spraken Nederlands en hadden donkere kleren aan. "Geen carnavalskleren", aldus de politie.
De daders droegen een zwart, glimmend kort jack. Een aantal had een capuchon of een muts op. Het echtpaar werd na de overval opgevangen door de politie. Agenten zochten de daders nog in de buurt, maar vergeefs. Er worden camerabeelden opgevraagd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.