Hoe een keurige journalist tussen een kikker, een aap en een travestiet belandt

6 februari 2016 om 15:15
nl
Het is ook lastig: sta je als journalist een livegesprek met een studio boven de rivieren te houden, komt er plotseling een polonaise met nogal opvallende carnavalsvierders voorbij. Dan zijn er logischerwijs twee opties: meedoen óf doorgaan alsof er niets aan de hand is.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

Voor die keuze kwam een journalist van het televisieprogramma Editie NL vrijdagavond te staan. Hij bezocht het centrum van Kruikenstad (Tilburg) bij de start van het carnaval. Wat hem overkwam, zorgde voor een ongemakkelijke situatie. De journalist koos er namelijk voor door te gaan en te doen alsof zijn neus bloedde.
Alcohol drinkende jongerenDe journalist vertelde een uiterst serieus verhaal over jongeren die alcohol drinken tijdens carnaval. Maar net als hij zijn item kracht probeerde bij te zetten in Kruikenstad, kwam een andere 'verslaggever' naast hem te staan. De Editie NL-man vertrok daarbij geen spier.
Het bleek lastig om de aandacht bij het item te houden, als er plotseling een groep verklede dames, een kikker, een aap en een travestiet voorbij komen hossen. Kijk en oordeel zelf.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.