Dj Hardwell laat in Argentinië horen hoe wij carnaval vieren

7 februari 2016 om 20:29
nl
Dj Hardwell heeft tijdens een optreden in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires maar eens duidelijk gemaakt hoe wij hier carnaval vieren. Ter afsluiting van een avond vol dance en house draaide hij de carnavalskraker 'Er staat een paard in de gang' van André van Duin.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

Het fragment verscheen zondag op de bekende videosite Dumpert van GeenStijl. De fans maakten ogenschijnlijk geen verschil tussen de reguliere muziek en de klassieke hosser van Nederlandse bodem. Wederom gingen de handjes de lucht in.
Echte carnavalsliefhebberHardwell staat bekend als een echte carnavalsliefhebber. Afgelopen maand dook hij nog in the wild op tijdens de Bredase Klûntocht. Verkleed als man met paard zong hij met vrienden uit volle borst, echt waar, 'Er staat een paard in de gang'.
Het carnavaleske nummer verscheen in 1981 en is van André van Duin. De creatieve duizendpoot heeft in de loop der jaren meer krakers uitgebracht, zoals 'Willempie' (1976), ''k Heb hele grote bloemkoole' (1979) en 'Mijn opoe heeft een zadel op d'r rug' (1985).
[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=K001IqAx4zI]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.