'Carnaval is infantiel en triest': LuckyTV komt met ware reden afgelasting optocht Oeteldonk

8 februari 2016 om 21:09
Niet de harde wind, maar de 'infantiliteit en triestheid' van de Bossche carnavalsoptocht hebben de tocht maandag de nek om gedraaid. Dat is althans wat mensen kregen te horen toen ze tijdens De Wereld Draait Door het onderdeel LuckyTV zagen. De satirische rubriek bekeek de afgelasting van de carnavalsoptocht van een andere kant.
Profielfoto van Yoeri Vugts
Geschreven door
Yoeri Vugts

Patrick van der Krabben werd als minister van de Optocht van de Oeteldonkse Club te kakken gezet bij LuckyTV. Zijn bekendmaking over de afgelasting werd nagesynchroniseerd met de woorden: "Dames en heren, het besluit is gevallen: we lasten hem af. Da wa wij doen, is infantiel en triest. Ik kan dat naar mijzelf en mijn gezin niet langer rechtvaardigen."
Hulp zoekenVoor wie de afgelasting zo'n domper was dat ze er graag met een deskundig persoon over willen praten, raadde LuckyTV aan om contact te zoeken met professionele hulp van Korrelatie.
De carnavalstocht in Den Bosch (Oeteldonk) werd net als tientallen andere optochten afgelast vanwege het slechte weer. Op 6 maart gaan de praalwagens alsnog de stad in.

Tip ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...