Beveiliger in opleiding slaat medestagiair bewusteloos na ruzie over dienstruil in Tilburg

9 februari 2016 om 10:55
nl
Een 17-jarige beveiliger in opleiding heeft maandagavond op de Spoorzone in Tilburg een 20-jarige medestagiair bewusteloos geslagen. Het slachtoffer bloedde erg en was niet goed aanspreekbaar. De twee kregen ruzie over een dienst die ze onderling zouden ruilen, meldt de politie dinsdag.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

De vechtpartij gebeurde even na halftien in een gebouw aan de Spoorzone. Toegesnelde agenten troffen in het pand de 20-jarige bewaker met een flinke hoofdwond aan. Hij lag op de grond en reageerde nauwelijks.
In stabiele houding gelegdOmstanders zagen hoe de woordenwisseling tussen de twee uitliep op een worsteling. Daarbij zou de 17-jarige beveiliger onder meer een kopstoot hebben uitgedeeld. Zijn doelwit werd duizelig, verloor het bewustzijn en viel tegen de grond.
Een collega die alles zag gebeuren schoot te hulp en legde het slachtoffer in een stabiele houding. Ambulancebroeders namen hierna de zorg over.
ArrestatieDe politie doet verder onderzoek naar de toedracht van de vechtpartij. De 17-jarige stagiair is opgepakt.
Op de vechtpartij kwamen vijf politieauto's, een ambulance en een traumahelikopter af. Die laatste hoefde uiteindelijk niet meer te landen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.