Kinderoptochten Mill, Geldrop-Mierlo en Valkenswaard afgelast door slechte weer

9 februari 2016 om 14:13
nl
De kinderoptochten van Ut Germelaand (Mill), Striepersgat (Valkenswaard) en van Geldrop-Mierlo, die dinsdag zouden plaatsvinden, gaan niet door. Als oorzaak noemen de desbetreffende organisaties het slechte weer.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

Meteo Group voorspelt dat het 's middags gaat regenen. Mogelijk valt er ook hagel en natte sneeuw en is er onweer. 's Middags kan de wind zich bovendien weer laten gelden.
Vanwege de slechte weersvoorspelling hebben de organisaties in Mill, Valkenswaard en Geldrop-Mierlo besloten de kinderoptochten niet door te laten gaan. Wel gaan de feesten binnen, in verschillende zalen, door.
Wel beoordelingDe individuele deelnemers van de optocht van Mill worden in Cultureel Centrum Myllesweerd beoordeeld. De groepen worden gebeld en kunnen een foto sturen of meenemen ter beoordeling, valt er te lezen op de site van Ut Germelaand.
In Valkenswaard kunnen alle kinderen een foto van hun optochtcreatie doorsturen naar [email protected] of uploaden naar de Facebookpagina van de optocht. Dat meldt de organisatie in een persbericht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.