Geslaagde ontsnappingspoging met touw uit Koepel Breda beloond met luid applaus [VIDEO]

9 februari 2016 om 15:23 • Aangepast 21 november 2020 om 12:49
nl
De Koepel in Breda speelt de hoofdrol in de nieuwe videoclip van dj Armin van Buuren en de band Kensington. De clip is deze week exclusief te zien op muziekzender MTV. Eind januari waren er opnames in de leegstaande gevangenis.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

In het nummer Heading Up High is te zien hoe gevangenen dansen op de beats van de dj. Ze staan vlak voor hun cel, in een mooie cirkel om Armin en de band heen en bewegen allemaal op dezelfde manier op de muziek.

Zie ook: Kensington en Armin van Buuren filmen in Koepel Breda nieuwe clip
Tussendoor probeert een deel van de gevangenen ook nog via een touw te ontsnappen uit de Koepelgevangenis. Het touw hangt vanaf het dak van de koepel recht naar beneden en de gedetineerden hebben er een flinke kluif aan om naar boven te klimmen. Onder luid gejuich lukt het uiteindelijk om te ontsnappen.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Dj Hardwell speelt rolletjeOpmerkelijk detail is wel dat de gevangenis in de clip ergens midden op zee op een eiland staat. En dat is natuurlijk niet de echte locatie van de Koepel.
Wie overigens goed oplet ziet nog een bekende dj in de clip schitteren, naast Armin van Buuren... En dat kan er natuurlijk maar één zijn. De Bredase dj Hardwell!

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.