Fresku trots op rol in videoclip: 'Meest sexy rol van mijn leven' [VIDEO]

9 februari 2016 om 19:24
nl
De Eindhovense rapper Fresku speelt een opvallende rol in de videoclip van het nummer 'Man Enough' van Joe Stone& Ferreck Dawn. "In de clip speel ik de meest sexy rol van m'n leven", schrijft hij op Facebook. Hij had ons even op het verkeerde been gezet: Fresku is niet de naakte adonis, maar de woest aantrekkelijke 'Grizzly Adams'.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

In de clip van regisseur Teemong speelt Joe Stone dat hij samen met Ferreck Dawn op de bank zit. Terwijl hij zich suf lacht om de berichten van schaarsgeklede dames op zijn mobieltje, verveelt zijn vriendin zich voor de tv. Ook op het Catharinaplein en in een kroeg in Eindhoven hetzelfde verhaal.
Waar is de échte man?In de clip ziet Dawn de humor er absoluut niet van in. Ze droomt intussen weg bij een tv-programma over een 'echte' man met baard en dat is een rol van Fresku. Een man die met pijl en boog jaagt op dieren in de bossen. Een man die de goorste insecten eet, alsof hij survivalgoeroe Bear Grylls in hoogsteigen persoon is.
Uiteindelijk trapt Ferreck Dawn Joe Stone het huis uit als hij naakt op de bank zit en selfies maakt met een duckface met getuite lippen.
Via Facebook laat Fresku met een knipoog weten in de clip de meest sexy rol van zijn leven te hebben gespeeld. En hij heeft gelijk, want hij krijgt uiteindelijk wel het meisje. De clip is in één dag al meer dan 100.000 keer bekeken.
[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=GzFCoBY_1a4]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!