Wiljan Vloet nieuwe trainer FC Den Bosch: 'Kijk er naar uit om weer op het veld te staan'

10 februari 2016 om 13:23
Wiljan Vloet is de nieuwe trainer van FC Den Bosch. De man uit Schijndel volgt per direct René van Eck op. Hij tekent een contract van 2,5 jaar.
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

De laatste club van de 53-jarige Vloet was de Griekse club Volos. Hij moest daar in september 2014 na drie wedstrijden alweer vertrekken.
ZIE OOK: Trainer René van Eck van FC Den Bosch weg na bekerdebacle
Daarvoor was de Schijndelnaar algemeen en technisch directeur van Sparta en trainde hij NEC, ADO Den Haag, Sparta, Roda JC en FC Den Bosch. Ook was hij in het seizoen 2008/09 hoofd opleidingen bij PSV.
[Tweet:body:https://twitter.com/mijnfcdenbosch/status/697441741050408960]
'Blij om bij FC Den Bosch op het veld te staan'Wiljan Vloet over zijn aanstelling bij FC Den Bosch: “Ik kijk er naar uit om weer bij FC Den Bosch op het veld te mogen staan en om op sportief vlak met mijn ervaring een bijdrage te kunnen leveren aan de ambities van de club. De afgelopen periode ben ik op maatschappelijk en managementvlak actief geweest buiten de voetballerij, maar toen FC Den Bosch me benaderde voor het trainerschap is na diverse gesprekken het positieve gevoel ontstaan om weer aan de slag te gaan."
[tweet:body:https://twitter.com/mijnfcdenbosch/status/697380634264788992]
"Ik kijk met veel vertrouwen en energie uit naar de samenwerking met het kader en de spelersgroep. Het primaire doel voor dit seizoen is en blijft om deelname aan de Jupiler play-offs af te dwingen. We hebben een brede, talentvolle selectie en zullen er gezamenlijk alles aan doen om dat doel te bereiken.”
'Dit gaat de club dynamiek geven'Algemeen directeur Edward van Wonderen over de aanstelling van Wiljan Vloet: “In december hebben wij onder leiding van manager voetbalzaken Fred van der Hoorn de eerste gesprekken met Wiljan gevoerd, ter voorbereiding op een mogelijke komst in de zomer. Deze gesprekken hebben de basis gevormd om nu snel te kunnen handelen."
[tweet:body:https://twitter.com/evwonderen/status/697378839035568128]
"Met de komst van Wiljan Vloet onderstreept de club haar ambities om in de komende seizoenen te koersen richting de top van de Jupiler League. Het onderliggende contract met Wiljan heeft daarom ook een looptijd tot juni 2018. Ik kijk erg uit naar zijn komst en de dynamiek die dit onze club gaat geven.”

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...