Deze gearresteerde man wilde wel heel graag op het politiebureau blijven

11 februari 2016 om 09:06
nl
Een 47-jarige man uit Oss trok woensdagnacht alles uit de kast om een slaapplek op het politiebureau af te dwingen. De arrestant liet zich na zijn verhoor niet naar buiten begeleiden en schold de agenten de huid vol. Daarna vond de agressieve Ossenaar het nodig om een politieagent aan te vallen en hem een klap te verkopen.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

De politie kreeg de verdachte in het vizier tijdens een controle op de Staringstraat in Oss, waar hij zijn auto geparkeerd had. Tijdens de controle weigerde de 47-jarige man zijn rijbewijs te laten zien. Na een eindeloze discussie besloot de politie de koppige bestuurder op te pakken.
Verbaal agressiefOp het politiebureau bleek de verdachte een portemonnee bij zich te hebben met daarin een rijbewijs. Waarom hij zijn rijbewijs niet wilde laten zien, is niet duidelijk. Rond drie uur waren de agenten klaar met de verdachte en mocht hij weer naar huis.
Daar dacht de Ossenaar kennelijk anders over. Hij weigerde te vertrekken en werd verbaal agressief. Hij schold de agenten de huid vol en vond het nodig één van hen een harde klap te geven. Hierop is de verdachte opnieuw gearresteerd.
Aangifte van mishandelingDe mishandelde agent raakte niet noemenswaardig gewond, maar heeft wel aangifte gedaan van mishandeling. De Ossenaar moet hoogstwaarschijnlijk binnenkort voor de rechter verschijnen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.