Ziekenboeg Willem II stroomt leeg, alleen Guus Joppen nog afwezig

11 februari 2016 om 17:45
nl
Moest trainer Jurgen Streppel van Willem II vorige week tegen Excelsior nog een compleet andere verdedigingslinie zien te vormen, voor de belangrijke wedstrijd tegen De Graafschap zit hij weer ruimer in zijn keuzes. Enkel Guus Joppen is op voorhand zeker nog afwezig.
Profielfoto van van der Zon Job
Geschreven door
van der Zon Job

Rechtsback Frank van der Struijk keert terug van een schorsing en Jordens Peters (kuitblessure) en Dries Wuytens (hamstringblessure) trainden donderdag alweer volledig met de groep mee. Streppel bepaalt vrijdag of het duo ook daadwerkelijk inzetbaar is, maar Dries Wuytens is er voor zichzelf al uit: "Ik ben weer helemaal fit, ik kan alles weer. Geen last meer, de trainer kan me opstellen."
Joppen: MRI-scan in plaats van trainingAlleen Guus Joppen speelt zeker niet tegen De Graafschap. De verdediger kreeg donderdag opnieuw een MRI-scan om te kijken hoe zijn herstel gevorderd is. Willem II hoopt hem volgende week weer op het veld te begroeten. De verwachting is dat Eindhovenaar Rochdi Achenteh zaterdag tegen De Graafschap wederom linksback is.
Willem II neemt het zaterdag in eigen huis op tegen de hekkensluiter. Een overwinning is noodzakelijk om afstand te nemen van de onderste plekken, dat besef is bij de Tilburgers aanwezig.
"Het is een wedstrijd waarin we moeten. Daar kunnen we niet omheen, deze moet gewonnen worden. Met de rest mogen we niet tevreden zijn", zo onderstreept Dries Wuytens nog maar eens het belang van de wedstrijd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.