Video

De liefde verklaren aan je Valentijn doe je op de knuffelmuur van Cupido Peerke

11 februari 2016 om 20:41
nl
Wil je komende Valentijnsdag eens echt origineel voor de dag komen? Vergeet dan zondag Whatsapp of Facebook en verklaar in plaats daarvan je liefde aan je Valentijn op de knuffelmuur in Tilburg. Vanaf vrijdag kun je je gevoelens de vrije loop laten gaan op de muur van Peerke aan de Korvelseweg.
Profielfoto van Peeters Erik
Geschreven door
Peeters Erik

Volgens bedenker Peerke Hessels is de muur een wereldprimeur. Hij kwam op het idee na een weekendje Berlijn. "Daar zie je de herinnering aan de muur die mensen jarenlang verdeelde. Ik wil met deze muur juist mensen samenbrengen", aldus de goedlachse Tilburger.
Peerke is nog volop bezig met het aanbrengen van schoolbordverf op de muur. Het is de bedoeling dat komend weekend de muur vol wordt gekrijt met tekstjes, gedichtjes en hartjes. "Stuur je geliefde een mooi bericht en de liefde zal opbloeien", klinkt Peerke overtuigend.
Overigens hoeven we ons over Peerke's eigen liefdes geen zorgen te maken. Hij wordt dagelijks overstelpt met een flinke dosis van zijn vrouw en van zijn dochter. "En over eventueel andere stille liefdes laat ik mij liever niet uit", aldus de Tilburgse Cupido.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.