Video

Dak eraf en Porsche eruit, 'Operatie Vlemmix' geslaagd

12 februari 2016 om 22:06
nl
Stel je voor: je hebt een Porsche en daar rij je niet mee rond, maar die staat weg te stoffen op een zolderkamer. je leest het goed: op een zolderkamer! Dat is een verhaal dat natuurlijk alleen kan passen bij Johan Vlemmix uit Eindhoven. Vlemmix heeft last van opruimwoede en dus moest de Porsche vrijdagmiddag vertrekken.
Profielfoto van de Jong Arianne
Geschreven door
de Jong Arianne

Johan verkoopt alles wat hij heeft. Zijn huis in Gelderland, zijn huis in Weert en zijn paleisje Soestdijk 2 in Eindhoven. Soestdijk 2 is net verkocht en moet dus leeg. Maar dat valt nog niet mee als er naast de kerststal een Porsche op zolder staat.
Maar Johan houdt van simpel en dus werd het dak van de zolder gehaald en een takelwagen besteld om het klusje te klaren. "Ik wilde die Porsche destijds cadeau doen aan Willem-Alexander als hij zou trouwen met Emily. Maar we weten hoe dat is afgelopen. Toen hij met Maxima ging trouwen heb ik de Porsche nogmaals aangeboden, maar hij is nooit opgehaald."
Nieuwe eigenaarDe Porsche vond al snel een nieuw baasje: Cees Rutten uit Zwolle. Hij heeft daar een museum met meer prachtige wagens. Met de Porsche van Vlemmix gaan rondrijden is niet de bedoeling. Rutten: "Ik heb zoveel auto's om in rond te rijden, dat is mijn probleem", lacht de kersverse eigenaar.
Hoewel Johan al zijn huizen met verlies lijkt te verkopen, blijft de brede lach op zijn gezicht staan. Vlemmix: "Ach, het is maar geld. Een houten jas heeft geen zakken."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.