Ernstig ongeluk in Oijen: dronken automobilist schept fietser en rijdt tegen boom Parallelstraat

14 februari 2016 om 07:38 • Aangepast 21 november 2020 om 12:43
nl
Bij een ongeluk op de Parallelstraat in Oijen bij Oss zijn in de nacht van zaterdag op zondag een bijrijder van een auto en een fietser gewond geraakt. De bestuurder van de auto werd vrijwel meteen na het ongeval in de boeien geslagen door de politie. Hij was gevlucht voor een controle.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

De hulpdiensten rukten rond twee uur 's nachts massaal uit vanwege het ongeluk in Oijen. Duidelijk was dat een automobilist en de bijrijder van de weg waren geraakt, een fietser hadden geschept en vervolgens tegen een boom tot stilstand waren gekomen.
Ambulances en de brandweer van Lith en Megen rukten uit. Verder werden ook de politie en een traumahelikopter gealarmeerd. De slachtoffers, de bijrijder en de fietser, werden meteen naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van hun verwondingen is niets bekend.
Onderzoek gaandeDe politie pakte de bestuurder van de auto op, omdat hij voor het ongeval was gevlucht voor een controle. Verder bleek de automobilist onder invloed van alcohol te zijn, zo meldde de politie op Twitter. De bestuurder is meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.
Familieleden van de slachtoffers die kwamen kijken op de plek van het ongeluk, dat ter hoogte van de waterzuiveringsinstallatie was, werden door de politie opgevangen.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.