Slingerende automobilist valt in slaap op kruising N65 bij Vught, politie slaat raam auto in

14 februari 2016 om 10:08
nl
Een slingerende automobilist is zondagochtend in slaap gevallen op een kruising van de N65 bij Vught. Hij scheen onder invloed van alcohol te zijn. De politie moest behoorlijk wat moeite doen om de man mee te nemen.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

De man trok rond zes uur 's ochtends de aandacht van de politie toen automobilisten meldden dat een bestuurder slingerend over de N65 reed. Agenten reden erop af en wachtten hem een tijd op, maar de automobilist kwam maar niet voorbijrijden.
Een tijd later bleek waarom de bestuurder maar niet kwam opdagen. Hij was namelijk midden op de weg in slaap gevallen op de kruising van de Boslaan met de Vijverbosweg, bij Vught. Bovendien bleek hij totaal niet aanspreekbaar.
Deuren op slotDe man had de deuren van zijn auto op slot gedaan, waardoor de politie hem niet uit zijn wagen kon halen. Daarom duwden ze de auto naar de kant van de weg. Vervolgens werd een raam van de auto ingeslagen om de man alsnog mee te kunnen nemen.
De automobilist werd onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht. Daar nam een arts bloed van hem af om te bepalen of en hoeveel hij had gedronken. De resultaten van dit onderzoek zijn nog niet bekend.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.