Video

Smak! Liefdesverslaggever 'Doctor Love' reist door provincie om boeketjes af te geven

14 februari 2016 om 16:00 • Aangepast 21 november 2020 om 12:43
nl
Letterlijk honderden mailtjes kwamen er bij Omroep Brabant binnengekomen voor onze 'Doctor Love', Floyd Aanen. Onze liefdesverslaggever trok daarom zondag door Brabant om geliefden tijdens deze Valentijnsdag een bloemetje te brengen.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

Liefst tien boeketten mocht Floyd afgeven bij Brabanders die ons eerder een berichtje stuurden. De bloemen komen van bloemsierkunstwinkel Marimba uit Boxtel.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

'Mooi moment voor bloemen'"Velen vinden Valentijn commercieel. Dat is ook zo, laten we daar niet omheen draaien. Maar het is ook een heel mooi moment voor mensen om bloemen te geven", zegt bloemist Bart van Roosmalen.
Er zijn allerlei redenen om iemand een bloemetje te geven, tekent Van Roosmalen op. "Aan geliefden, aan mensen die worden vergeten of in de put zitten." Vooral rood en roze zijn in trek. "Daar zijn de meesten wel van gecharmeerd."
Zo romantisch als een plankTot vijf uur zondagmiddag was Floyd live op de radio te volgen. Hij heeft onder andere een bezoekje gebracht aan een stel in Berkel-Enschot.
De man van het stel mailde Doctor Love eerder dat hij voor deze ene keer Valentijnsdag niet was vergeten voor zijn vriendin, maar al de hele week ziek was. Daarom had hij niets voor haar kunnen halen. Bovendien is hij 'zo romantisch als een houten plank'.
Heerlijke smakkerdOm deze man, Laurens, te helpen, gaf onze Doctor Love zijn vriendin een romantische bos roze rozen. Deze lieve zet leverde Laurens een heerlijke smakkerd op. "Onze Valentijnsdag kan niet meer stuk", zo twitterde hij later.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Maar Doctor Love moest ook nog even langs Eindhoven. Daar kon Jeroen niet bij zijn vrouw zijn op Valentijnsdag. "Door een sneeuwstorm ben ik gestrand in Genève, want er gaan geen vluchten meer", zei hij. Of Floyd daar een bloemetje kon brengen. Natuurlijk wilde hij dat!

Wachten op privacy instellingen...

Veel foto'sBrabanders vieren volop Valentijnsdag. Zo kregen we verschillende foto's binnen van hoe zij deze liefdevolle dag vieren. De foto's zijn in de slideshow bij dit bericht zijn te zien.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.