Ruziemakers spoorloos na conflict op Textielplein in Tilburg, man liep mogelijk met vuurwapen

14 februari 2016 om 12:43
nl
Drie mannen zijn zaterdagmiddag opgepakt in Tilburg voor mogelijke betrokkenheid bij een ruzie waar een vuurwapen gezien was. Na onderzoek bleek dat ze niets met het conflict te maken hadden. De politie zoekt nog naar ruziemakers.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

Het zou gaan om een ruzie tussen een automobilist en een voetganger. Die laatste zou met een vuurwapen lopen. Dit gebeurde in de omgeving van de Marengostraat.
VrijgelatenOp het Textielplein werden twee mannen opgepakt. Agenten vonden geen vuurwapen. Een derde man, die voldeed aan het signalement, kwam op dat moment aangelopen. Hij werd aangehouden en gefouilleerd. Ook deze man had geen vuurwapen bij zich.
Een van de mannen bleek de bewoner van een adres op het Textielplein te zijn en één van de melders van het conflict. Hij werd direct vrijgelaten. De andere twee Tilburgers (23 en 32) werden meegenomen naar het bureau voor verhoor. Daar bleek dat ze het conflict hadden zien gebeuren. Ze zijn gehoord als getuige en daarna vrijgelaten.
SignalementVan de ruziemakers ontbreekt ieder spoor. De automobilist reed in een blauwe Volkswagen Polo. De voetganger is een getinte man met kort donker haar. Hij is rond de twintig jaar oud en ongeveer 1.75 meter lang. De man droeg een grijze trui met poloshirt met lange mouwen en zwarte strepen. Hij droeg een zwarte broek met een roodbruine riem. Mogelijk droeg hij ook een petje.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.