Video

Debuut Angelique van Dinter als walk-on girl tijdens Darts Masters smaakt naar meer: 'Net carnaval'

15 februari 2016 om 07:16 • Aangepast 21 november 2020 om 12:43
nl
De Bossche Angelique van Dinter wist tot voor kort niet wie Michael van Gerwen was of wat 'bullseye' betekende. Maar daar is dit weekend verandering in gekomen. Als walk-on girl mocht ze tijdens de Dutch Darts Masters in Venray darters naar het podium begeleiden. Het was haar eerste kennismaking met de dartwereld. "De sfeer is heel erg leuk. Het lijkt net carnaval!"
Profielfoto van Milicevic Martin
Geschreven door
Milicevic Martin

Van Dinter werd begin februari door RTL7 gekozen als de beste walk-on girl. Nu, twee weken later, is ze heel wat wijzer geworden over de voor haar toen nog onbekende dartwereld.
Carnaval"Het is een raar wereldje", geeft Van Dinter eerlijk toe. "Ik vind het heel grappig hoe het feesten met het darten samenkomt. De sfeer is heel erg leuk, het lijkt net carnaval. Iedereen is hier verkleed. Dat is leuk om te zien."

Wachten op privacy instellingen...

En ook met de darters zijn de eerste contacten gelegd. Twee weken geleden wist ze bijvoorbeeld nog niet wie Michael van Gerwen was, nu weet ze dat hij vlak bij haar woont. "Ik heb hem even gesproken voordat hij op moest, dat was gezellig. Hij komt uit Vlijmen, dus dat is vlak bij mij. We hadden daardoor meteen klik."
ToekomstPDC, de organisatie achter het darttoernooi, heeft al laten weten dat ze tevreden zijn over Van Dinter. "Ze willen mij vaker hebben. Ik ga het denk ik sowieso nog een keer doen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.