Vermiste Franse bulldog Bobby uit Oosterhout dood en zwaar mishandeld gevonden

16 februari 2016 om 12:30 • Aangepast 21 november 2020 om 12:41
nl
De Franse bulldog Bobby uit Oosterhout die sinds half januari werd vermist is bruut om het leven gekomen. Zijn levenloze lichaam is aangetroffen bij het water in natuurgebied Oosterheide. “Aan alle onzekerheid is een verschrikkelijk eind gekomen.”
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

Hondenuitlaatservice Daan&Dogs laat maandagavond het trieste nieuws weten via Facebook. “Helaas hebben wij samen met de dierenarts de conclusie moeten trekken dat Bob zwaar mishandeld is en vermoord. Daarna hebben ze hem gedumpt in het water op het veld waar hij voor het laatst bij ons was, dit zodat wij hem hebben kunnen vinden.”
De eigenaresse van de uitlaatservice, Daniëlle van Aalzum, vermoedde al eerder dat Bobby was opgepakt en meegenomen.
'Wij zijn intens verdrietig'Veel mensen hebben naar de acht maanden oude Bobby gezocht: familie, vrienden, kennissen, wildvreemden en zelfs paragnosten zochten mee. Dat mocht helaas niet baten.
ZIE OOK: Waar is Bobby? Zieke Franse Bulldog is vermist, paragnosten zoeken mee
“Wij willen iedereen die ons heeft gesteund op welke manier dan ook hartelijk danken. Wij hebben Bob een waardige plek gegeven zoals hij het verdiend zou hebben. Op dit moment zijn wij intens verdrietig en niet in staat om te reageren op al jullie lieve reacties!", aldus een terneergeslagen Daniëlle van Aalzum op Facebook.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.